Skrivet av: Hanna Helsing | juni 29, 2015

Att skapa flöden 

Hej alla! 

Det här blir inget träningsinlägg. Jag kan inte träna just nu. Foten strular fortfarande.  Jag har bokat tid för att kolla upp den. Jag försöker motivera mig att ge mig ut på cykeln eller åtminstone ta cykeln till jobb. Men just nu har det varit mycket jobb, tidiga mornar och sena kvällar. Och jag har köpt en ny Vespa som det är så jäkla härligt att svischa fram med. 

 Min prio ligger inte på min egen träning just nu utan nu ligger jobb i fokus. Men självklart ska jag sätta igång så fort det går. En vecka utan träning känns som flera månader. Jag älskar att träna och mår så otroligt bra av det. 

Helgen tillbringade vi i Linköping hos min pappa och hans fru Inger. Det blev en härlig helg och barnen ville aldrig åka hem. 

             
  
Jag vill även tacka för alla fina mail, Sms och samtal jag fått under de senaste veckorna. Det har varit så många som tackat för bra och inspirerande träning och coachning och stöttning i livet. Jag blir rörd och så jäkla glad att kunna hjälpa en massa fantastiska människor som alla har olika förutsättningar, syften och mål. Tack även alla ni tjejer och killar som berättat om mig och vilka förändringar och framgångar arbetet hos mig har gjort för er. Det är alltid extra kul att bli rekommenderad. 

Hur vi mår beror på många faktorer. För att må bra behöver vi uppleva en känsla av sammanhang, socialt välbefinnande samt fysisk och psykisk hälsa. 

Ibland måste en kil tas bort eller sättas dit för att det ska bli ett flöde. Det kan tex handla om vanor, relationen, mönster eller inställning. 

Är det något du behöver ta bort eller lägga till i ditt liv för att må bättre? 

Kram på er! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: