Skrivet av: Hanna Helsing | september 8, 2015

Hej då! 

Jag har bestämt att det här blir mitt sista inlägg här på bloggen på obestämd tid. 

Lite info kommer upp angående mitt företag. Men jag kommer inte skriva om min egen träning så som syftet var från början med denna blogg. Jag har precis smygit igång min löpning efter veckor av rehab och just nu vill jag hålla mina nya mål och min träning för mig själv. Jag kommer återuppta den svarta träningsboken och skriva där istället. 

Det har varit så kul att få alla fina mail och hejarop både här, när vi mötts på stan och under lopp, då många hejat och tackat för en inspirerande blogg. Jag har fått pepp både när det gått bra men även när jag haft svackor. 

Mitt företag I Love Runing rullar på som vanligt. Jag coachar privatpersoner, Löpgrupper och företag. Håller föreläsningar och seminarier. Just nu är det ganska fullt i kalendern vilket jag är oerhört tacksam över. Någon lucka kan vi hitta om du vill bli coachad av mig eller bli inspirerad och motiverad genom föreläsning. 

Våga investera i dig själv och dina anställda! 

”Hur vi mår fysiskt och psykiskt påverkar hela våra liv, både privat och yrkesmässigt”. 

 
Med de orden säger jag, hej då! Vi ses! 


Svar

  1. Klart vi ses! Vila nu i att gör träningen helt och hållet ”din egen”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: