Tjänster

Personlig träning och gruppträning 

Jag erbjuder personlig löpträning och löpträning för mindre grupper. För dig som med hjälp av personlig coach vill slipa på detaljerna i löpningen och bli starkare, snabbare och nå dina mål. Jag ser över svagheter och styrkor och jobbar mycket med att förbättra löpteknik. Vid önskemål kan jag även skriva individuella träningprogram. 

Priser personlig träning

1 tillfälle 900 kr

3 tillfällen 2490 kr

5 tillfällen 3990 kr

10 tillfällen 7900 kr

Priser gruppträning (mindre grupper)

2 personer 700kr per gång/person 

3 personer 600 kr per gång/person

4 personer eller fler 500 kr per gång/person


Företagsträning  

I Love Running erbjuder löpträning för företag och möjligheten att förbättra arbetsprestationen, öka sammanhållningen och samtidigt ha riktigt roligt tillsammans på arbetsplatsen. Varje pass innehåller löpteknik, löpstyrka och ett kvalitetspass. Målet är att ni ska bli starkare, snabbare och hålla er skadefria som löpare. Vi anpassar träningen så att alla kan vara med, nybörjare som erfaren.

Inspirationsföreläsning  

I Love Running erbjuder inspirationsföreläsningar. Vi går igenom olika träningsformer, mental träning, motivation och inspiration. Föreläsningarna kan skräddarsys för att passa ditt företag eller event.   

Konferens/Kickoff 

Är det dags för en kickoff eller konferens med jobbet. Varför inte bjuda in till ett energifyllt löppass med I Love Running

Maila Hanna.helsing1@gmail.com för offert

  

Löpgrupper 

I Love Runing erbjuder gruppträning, max 30 deltagare. För att kunna hålla en god kvalitet har vi utvecklat begreppet helhetslöpning, där vi erbjuder ett brett utbud av löpteknik, löpstyrka och olika träningsformer. Målet är att hjälpa varje deltagare till en kontinuerlig träning för att hålla borta skador och kunna prestera efter sin egen förmåga.

Idrottsföreningar

I Love running vänder sig även till idrottsföreningar. Löpning ligger till grunden för all idrott och precis som fotboll är löpning en tekniksport. Löpteknik ökar inte bara rörligheten utan ger även en snabbare fotisättning som gynnar alla idrotter där löpning är en viktig del. Att utbilda och väcka intresse hos ungdomar men även vuxna är något alla idrottsföreningar skulle glädjas av.      

Kontakta Hanna.helsing1@gmail.com eller ring 0736-33 59 95 för mer info! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: