Om mig

Det började med en vadslagning…

Jag och min man Peter stod och kollade på Stockholm Marathon 2007. Vi stod på Västerbron och hejade på deltagarna som kämpade sig upp för bron. Jag blev oerhört imponerad av alla som sprang och från ingenstans slängde jag ut en vadslagning, att jag skulle klara springa Stockholm Marathon året efter. Vadet blev att jag skulle klara att springa under 3 timmar och 45 minuter.

Jag tränade vid det tillfället ingenting. Sprang typ en gång om året då jag kände att, ”nu är det dags att komma igång”. Sprang det fortaste jag kunde. Fick blodsmak i munnen, sen blev det inte många fler löpsteg. Så höll jag på år ut och år in.

Men nu var det dags att sätta igång på riktigt och starta smart för att lyckas hålla igång träningen.

Det gjorde jag och ett år senare stod jag på startlinjen till Stockholm Marathon. Kom i mål på tiden 3:44:55. Vann vadet och var nu helt fast som löpare!

Passionen för löpningen har fortsatt och jag är idag utbildad löpcoach och driver företagen, Stocholm Nutrition & Running Club och I Love Running. Jag hjälper andra att nå sina mål och drömmar kopplade till träning, hälsa och livet i stort.

Jag bor på Ekerö med min man Peter och våra två barn Melvin, född 2010 och Elliot, född 2012.

Mina främsta meriter är en 2a plats på första upplagan av UltraVasan 45 km 2014 samt plats 14 SM Stockholm Marathon 2014 på tiden 2:58:59.

Jag är projektledare ut i fingerspetsarna, en ”doer”. Är målinriktad och tycket om utmaningar. Älskar löpträning, gärna långdistans. Den här bloggen handlar framförallt om min träning och är min träningsdagbok.

Välkommen in i min träningsvardag och tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med din träning och bli coachad av mig, lära dig mer löpteknik, få ett mer ekonomisk löpsteg, bli snabbare, starkare och hålla dig skadefri.
Jag kan även hjälpa dig med träningsupplägg.

Vi hörs!

Svar

 1. Jag är mycket imponerad av ditt lopp idag! grattis!!!

  • Tack så mycket!
   Såg att du också sprang på en bra tid!

 2. Hej Hanna,
  Jag har varit tränare i Fredrikshof sen mitten av 1990-talet. Två av mina gamla adepter blev svenska mästare i fjol. Jag är imponerad av din framfart i Stockholm Marathon och är jättteglad över att du drar igång löpningen på Ekerö, som ju har legat nere några år. Jag undrar om det finns något jag kan göra för att hjälpa dig och er i din löpargrupp. Säg till i så fall!

  • Hej Mårten,
   Tack så mycket!

   Nästa vecka kör vi det sista passet med löpgruppen på Ekerö. Men intresset har blivit stort så planen är att dra igång igen efter sommaren. Eller kanske någon sommarlöpgrupp. Vi får se.
   Häng gärna med. Det skulle vara skoj!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: