Skrivet av: Hanna Helsing | juli 26, 2015

Cykel, styrketräning, cykel 

Hej, det har varit en lång konstpause här på bloggen. 

Det har inte blivit en enda egen löprunda sedan sist då jag har fått en överbelastning av plantarfascian och dess fäste. Foten vill inte bli bättre, trots stretch, styrketräning, vila och TENS. Jag har även köpt ett par Bilkenstock som jag går omkring i hemma. 

Jag har deppat en del under den här tiden men ryckt upp mig och hoppat upp på cykeln. Och jag måste säga att det blir roligare och roligare att cykla. Nu är jag sugen på att köpa en racer och börja nöta asfalt. 

Idag har det blivit två cykelpass plus styrketräning, jag tog en tur i morse, 15 km. Full fräs från början till slut. 

Sen kom min syster med familj. Vi grillade och hade det trevligt. 

På kvällen drog jag ut igen på en kvällsrunda. 20 km. Jag cyklade mot stan och det kändes som jag kunde cykla hur långt som helst ikväll. Jag var dock inte lika kaxig när jag vände vid Bromma. Det var motvind hela vägen hem.  

 
Nu ska jag dricka grönt te med kokosfett och slänga mig i soffan. 

Hörs. Hej. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: