Skrivet av: Hanna Helsing | juni 11, 2015

Skolavslutning, backträning, lättdistans och minnesstund

Solen och värmen smyger sig på och jag hoppas den är här för att stanna. Solen lockar fram löpare, det märks då det är många som hör av sig till mig och vill ha hjälp med träningen. Vilket är jättekul. Jag gillar att ha mycket på gång. 

Tisdag och skolavslutning. En liten tår rullade såklart på min kind när jag såg de små.    

 

Efter avslutningen gick vi hem och hade grillpremiär. 

Vi sov till 7 på onsdagen, jag och Peter. Barnen gick upp tidigare utan att väcka oss. Det var snällt då jag sov dåligt under natten. Att två så små kan ta så stor plats när de sover. Min kropp var stel och var öm efter att ha sovit som en hund vid barnens fötter under natten. 

På kvällen kom jag ut på en löprunda. Tänkte köra lätt distans men bestämmede mig för att köra ett backpass istället. 7 km löpning. 

Torsdag, efter jobb kom jag ut på en 10 km lunchlöpning. Jag sprang idag ut mot Gälstaö.  

         

Sen hämtade jag barnen och vi åkte till en minnesstund för Bellis. Det var många som kom och ville ta förväl av henne. Det blev en vacker men känslosam ceremoni. 

     

Må väl! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: