Skrivet av: Hanna Helsing | juni 8, 2015

Födelsedagar och trampolin 

Jag fortsätter rakt av där jag slutade sist. I torsdags körde jag backe. Det var riktigt tungt idag. Totalt 8 km löpning. 

På kvällen kom svärmor med hennes man. Peter fyllde år så vi firade honom med middag och tårta. Men innan middagen tog jag och Peter en cykeltur. Idag ut på Gällstaö här på Ekerö. Jag har inte varit där många gånger, så otroligt vackert det är. Som en egen liten oas. Mina löprundor ska nu börja gå mer åt det hållet hädanefter. 13 km cykel. 

Jag är en person som inte är mycket för förändringar i vardagen. Jag köpar alltid samma müsli, samma yoghurt, samma choklad, samma glass. Ja ni fattar. Jag har svårt att prova någonting nytt. Varför bryta ett vinnande konsert tänker jag. 

Jag upptäckte genom min blogg att jag omedvetet firar familjen på precis samma sätt. Alltid. Jag bakar frukostmuffins på morgonen och chokladtårta med frukt och bär till kvällen. Det måste vara riktigt spännande att leva tillsammans med mig.  

 

Tårtan är i alla fall supergod så det kanske inte gör så mycket. 

Fredag och löpvila. Istället en hel del jobb. 

Lördag och vi tog en promenad till Jugfrusunds marina och åt lunch. Jag fick lite löpning dit och hem när jag försökte hänga på snabba Melvin på cykeln. 

   

Efter promenaden och god lunch passade jag och Peter på att cykla en tur i skogen. Vi körde  Munsöleden. Det var tydligen alldeles för lätt så Peter styrde in oss i skogen där det var i princip omöjligt att ta sig fram. För mig i alla fall. Det var kul när vi kom bort från de allra svåraste partierna.

   

Söndag och idag fyllde svärmor 75 år. Jag startade morgonen med 8 km lugn jogg. På eftermiddagen åkte vi mot Saltsjö-Boo och firade henne med nästan hela familjen.  

 

Melvin och Elliot hade inte tid att äta de hoppade konstant på trampolinen på tomten. De satt en gång och det var när de åt glass. Efter att själv ha provat så förstod jag varför. 


Vi alla fastnade på trampolinen. Hela kvällen var vi ute och hoppade och tränade på volter. 

  
 En trampolin är ett måste till våran baksida. 

Idag är det måndag. Ingen egen träning har jag hunnit med. Åkte hemifrån 7:15 och kom hem 21. Lång jobbdag, otroligt intensivt men samtidigt otroligt roligt har det varit. Imorgon tar jag sovmorgon till 7 förhoppningsvis. 

Hej på er! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: