Skrivet av: Hanna Helsing | maj 27, 2015

Backe, bröllop och mountainbike 

Nu var det en vecka sedan jag skrev något här. Hur min träning funkar och hur många inlägg jag gör hänger liksom samman då bloggen i princip bara handlar om min egen träning. Nu när jag är i en otroligt lång löpsvacka så finner jag heller inte någon inspiration att skriva inlägg här. 

Men såhär har min träning sett ut den senaste veckan. 

Fredagen förra veckan körde ett backpass. 40 sekunder x 8 stycken. Samt upp och nedjogg. Totalt 13 km.  

 

Lördag. Idag var det dags för bröllop. Men innan bröllopet hann jag springa 8 km lätt distans. 

Sen åkte jag och Peter iväg på bröllop här på Ekerö, Sophia och Pär gifte sig och jag fick den stora äran att sjunga på deras stora dag. Då jag är en bölig människa så grät jag mig egenom hela ceremonin och värst var det efter att de sagt Ja till varandra. Då knackade pianisten lätt på min axel och meddelade att det var dags för mig att gå upp och sjunga. Jag torkade tårarna och gick upp och sjöng med gråten i halsen.  

 
söndagen passade jag och Peter på att ta en cykeltur i skogen tillsammans då vi hade barnvakt. Vi cyklade ett varv runt Jungfrusundsåsen och ett varv i bokskogen. Totalt 18 km cykling. Jag låg konstant minst 100 meter bakom Peter. Han svischade ner och upp för backar och fick stå och vänta på att jag skulle komma ikapp. Fick deja vu känsla. Det kändes precis som när vi åker motorcykel ihop. Vid varje korsning får han stå och vänta på mig. Men kul var det, tyckte jag i alla fall och jobbigt och svåra tekniska bitar.

       
Så blev det måndag, ny vecka och nya möjligheter. Jag hann aldrig träna själv men fick springa lite ändå då jag körde både privat coachning, företagscoaching och löpgruppen, Hägersten Runnning Club. De fick en välförtjänt vila efter tuffa intervaller, innan det var dags för löpstyrka.  


Tisdag och äntligen egen löpträning. Idag 8×300 meter på löpbana. Totalt 8 km löpning.  

   Jag fick under dagen ett erbjudande om gratis startplats till Stockholm Marathon på lördag. Jag tackade ja men vet fortfarande inte hur jag ska lägga upp det. Det finns inte en chans att jag har möjlighet att prestera som jag vill och uppladdningen och formen är urusel. Funderar på att springa 42 kilometer i skönt tempo, hejarop och servering av dryck och sen fortsätta minst 8 km till så får jag ett bra ultra träningspass med draghjälp de första fyra milen. Eller så kör jag ett högt okej tempo och ser hur långt det håller. Starta kommer jag göra i alla fall om inget oväntat händer. Men jag startar utan prestation denna gång vilket inte känns lika kul som att tävla. 

Vi får se hur det blir. Jag har några dagar att tänka och känna efter. 

Adjö! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: