Skrivet av: Hanna Helsing | maj 17, 2015

Att springa av sig jobbiga känslor 

När en är ledsen eller frustrerad är det skönt att springa av sig lite. Löpningen har hjälpt mig väldigt mycket under jobbiga perioder och jag kan verkligen rekommendera dig när du mår dåligt att springa av dig, sorg, depression, frustration eller ilska. Allt känns så mycket bättre efter ett löppass och en hinner rensa tankarna och ibland komma på bra lösningar. Ibland tänker jag inte alls utan bara springer och det är skönt det med. Löpningen har blivit lite meditativt för mig. 

I torsdags stack jag iväg på en runda efter frukost och annat hemmafix. Jag körde backe, totalt 9 km.  

lördagen var vi på ett fint dop. Våra vänner döpte sin supersöta son. Det bjöds på god mat, fantastiska tårtor fina samtal och dans.   

   

Elliot fick feeling och drog av sig skjortan på dansgolvet. 
  När vi kom hem tog jag en löprunda. Tanken var några kilometer snabbdistans men det gick sådär. Jag fick uppstötningar efter all stark mat under dagen. Vi blev bjudna på supergod Etiopisk mat på dopet som tydligen var lite light variant för dagen men tillräckligt starkt för att min mage inte uppskattade att köra snabbdistans på det. Totalt 8 km. 

På söndagen tog jag en lätt runda som verkligen kändes lätt idag, 7 km löpning. 

Hej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: