Skrivet av: Hanna Helsing | maj 12, 2015

Fuck cancer 

Idag slocknade en stjärna och den stjärnan var Bellis, svärfars fru. Hon gick bort alldeles för tidigt. Hon hade en förmåga att sprida värme kring sig. Hon sparade inte på komplimanger och var otroligt kärleksfull. Vi är många som kommer sakna henne. 

I måndags mötte jag upp Sophia. Det blev 20 km för mig, i lätt distansfart. 

Idag, tisdag tog jag en morgonrunda i spåret vid Jungfrusundsåsen. Jag passade på att snitsla 5 kilometers banan då Ekerö Running Club kör testlopp där imorgon.  

  Totalt blev det 10 km löpning.  

 På eftermiddagen cyklade jag in till stan och coachade de här grabbarna.  

 Såhär såg de ut efter 14 stycken 200ingar. Stadion smattrade av deras snabba skor. Satan i gatan så snabba och starka de var idag. De sprang på sekunden som jag sa åt dem och då gick de sista två intervallerna snabbast. 
Sen cyklade jag hem. Totalt 41 kilometer.

Hej. Ta hand om er! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: