Skrivet av: Hanna Helsing | maj 5, 2015

Lång backe 

Tisdag och jag har genomfört mitt andra träningspass för veckan. 

Idag lång backe, 5 x 600 meter.  

  

 Gah vad det var tufft. Trodde jag skulle kräkas samtidigt som jag njöt av att ta ut mig fullständigt. Jag gillar att vara i den jobbiga känslan och klara av det. I något svagt ögonblick tappade jag fokus och började tänka på de planerade passen under resten av veckan. Vilket gjorde att jag blev fullständigt matt och tänkte ge upp backpasset. Men så fort jag kom tillbaka och fokuserade på enbart dagens uppgift så gick det riktigt bra. Fick lite känningar under foten som jag haft under en längre tid och jag fick även lov att stanna efter varje backe och stretcha vaderna. Men annars kändes det riktigt bra idag också, Totalt 11 km löpning.  

   

 Härlig utsikt uppe på toppen. 

Adjö!   

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: