Skrivet av: Hanna Helsing | april 6, 2015

Påsk i Skåne

Vi drog till Skåne i onsdags kväll, efter jobbet. Jobbigt med nattkörning men smidigt att köra och ha två sovande barn bak i bilen. Jag och Peter käkade smågodis, drack dr pepper och sjöng högt till diverse hits för att hålla oss pigga hela vägen ner till Skåne. 

I tisdags tog jag löpvila efter långpasset dagen innan. Jag tog cykeln in till stan för jobb. Totalt 40 km, tur och retur. Det gick lättare att cykla idag än sist. Kanske för att det aldrig hann bli mörkt. 

Onsdag och jag hann bara med en lätt distansrunda 7 km. 

Torsdag 10 km i Bjärred. Peter cyklade bredvid och visade vägen för mig med noll lokalsinne. 

Fredag. Snabbdistans. 8x 1 km med ca 60-90s vila. Tempot var väl inte riktigt vad jag tänkt mig men skönt att faktiskt ta ut mig. Jag fick hjälp av Peter att hålla ett ok tempo. 12 km löpning. 

Lördag och jag gav mig ut på en egen runda, men sprang vilse som vanligt. De tilltänkte 14 km blev 17 km, då jag inte hittade svärmors hus. Tycker alla områden ser likadana ut. Det börjar bli en tradition. På något vis kommer jag alltid vilse i Bjärred. 

    

 

Jag har även köpt nya skor. Det blev två nya. Här är ena paret.  

 

I söndagskväll åkte vi hem. Det blev en till nattkörning. Det gick väldigt smidigt. Jag årkade dock inte hålla mig vaken hela vägen hem. 

Idag, måndag har vi klippt häcken.  Ok, Peter klippte och vi andra hejade på. Bra team work. 

 

Tjing! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: