Skrivet av: Hanna Helsing | mars 30, 2015

Helgens träning 

lördagsmorgonen kom min mamma till oss. Jag och Peter stack iväg för att träna tillsammans innan han skulle på födelsedsgslunch och jag skulle jobba. Det var så kul att träna tillsammans det händer aldrig att vi får tillfälle för det annars. 

Vi drog till gymmet. Cyklade 10 km tempo och rodde 10 min. Jag har nog aldrig tagit ut mig så mycket på cykel tidigare. Peter vann båda tävlingarna. Jag tävlade mot honom men han brydde sig inte om att tävla utan pushade mig att våga ta ut mig. Han är så otroligt mycket starkare på cykel än vad jag är. Jag försökte få revanch på löpbandet men det hann vi inte. 

Sen drog jag och körde löpteknik och ett löppass med 13-åriga fotbollstjejer och deras coacher.  

 

Då mamma tog hand om barnen passade jag på att ta en runda efter jobb. 8 km löpning. 

Mamma hade med sig mitt gamla dockhus som stått i sommarstugan. Barnen älskade det och pysslade hela kvällen med att inreda och fixa. Jag fick bita mig i tungan för att inte lägga mig i att saker och möbler blev placerade på ”fel” plats, enligt mig.  

söndagen släpade jag iväg mig till gymmet på kvällen. Cyklade 10 km snabbdistans. Kunde inte hålla riktigt lika högt tempo som dagen innan men trött blev jag och svetten dröpte ner. Efter det körde jag styrketräning. 

Mitt favoritprogram började på söndagen, Mästarnas mästare. 

Hej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: