Skrivet av: Hanna Helsing | mars 25, 2015

Masslakt och skogslöpning 

Idag var det masslakt på tomten. Två av grannens höns blev uppätna av en räv på våran tomt. Pratade med grannen som även är hönsägaren som berättade vad som hänt. Jag undrar hur räven fick med sig två hönor samtidigt. Det hade jag velat se. Eller inte förresten. Så här såg det ut efter slakten.  Bara fjädrar kvar. 

 

 

Dagens löpning blev 11 km. Jag tog en runda i skogen. Första skogslöpningen för i år. Vilken härlig energi skogen ger en. Tror jag tänker det varje gång jag springer i skogen, att det här måste jag göra oftare.  

  

  Adjö! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: