Skrivet av: Hanna Helsing | mars 18, 2015

Dubbelpass, intervaller och cykel 

Jag har under en tid bara gjort ett inlägg i veckan där jag summerat hela min träningsvecka. Men då jag har så svårt att komma ihåg hur veckan sett ut så har det känts lite krystat att stapla upp veckodagarna. Tänkte försöka skriva några fler kortare inlägg nu ett tag framöver. Får se om det håller, tids- och inspirationsmässigt. 

Jag börjar stapla veckan, som än så länge inte blivit så lång och ganska lätt att komma ihåg.  I måndags körde jag en lugn morgonjogg på 8 km löpning. Såg den första tussilagon för i år. En ensam stackare. Jag blev sugen på att plocka med den hem men lät den vara kvar så fler skulle få njuta av dens skönhet. Jag älskar tussilago. Sen jobb, tidig lunch framför datorn och sen stack jag iväg på ett pass till, 8 km löpning. 

Idag följde Melvins bästisar med oss hem efter förskolan.I tisdags körde jag korta intervaller, 20x 200 meter. Jag hade svårt att pressa ner tiderna som jag ville. Men kände mig ganska nöjd med passet. 

Den här sötnosen strök omkring på löpbanan och ville kela varje gång jag stannade. Så serievilan blev lite längre än planerat. Sen skulle jag in till stan och jobba. Fick ett ryck att ta cykeln. Cykel är väl kanske inte riktigt min grej men det var lättare och roligare än jag hade tänkt mig. Jag hade dock lite trötta ben efter intervallpassset, 18 km cykling. 

När det var dags att åka hem på kvällen var jag inte lika nöjd med mitt val att ha tagit cyckeln. Nu hade jag ännu tröttare ben då jag även sprungit pass med företag. 

Men tävlingsmänniska som jag är försökte jag slå tiden jag hade in till stan och cyckla fortare hem. Jag klarade det! 18 km cykel. 

Igår kväll kunde vi se norrsken här i Stockholm. Det var första gången jag såg det. Tror det ska gå att se ikväll igen. 

Hej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: