Skrivet av: Hanna Helsing | mars 8, 2015

Junibacken, lite fart i benen och t-shirtväder 

Idag kom jag på att jag bestämde mig förra veckan att sluta titta på hur många kilometer jag springer och mina kilometertider. Utan enbart fokusera på tiden jag varit ute och sprungit. För att slippa känna mig dålig då farten inte infinner sig. 

Det gick nästan första passet. Jag sprang dock en runda som jag vet är 8 km så det var ju inte så svårt att räkna ut kilometertiden på den löprundan. Sen gav jag upp den idén och glodde slaviskt på klockan igen under mina löppass.

Jag försöker nu istället förlika mig med att min träningsform inte är där jag vill att den ska vara.  Jag får helt enkelt utgå från där jag befinner mig just nu. Så länge motivationen finns och jag håller mig skadefri och slipper sjukdom så kommer jag inom tid nå mina mål. 

Veckan har varit bra. Jag tycker jag fått till några bra träningspass samt lite fart. 

Måndag, 27 km. Helt ok pass. På kvällen blev det några kilometer till då jag hade en företagsträning. 

tisdagen tog vi ledigt och åkte till Junibacken med svärmor som var på besök under veckan. onsdagar är det löpning med Ekerö Running Club och jag testade dagens pass på morgonen. 90s, 60s, 40s x 4 på bana och jag insåg att de kommer bli trötta även denna vecka. Totalt 9 km löpning. Sen kikade jag in på gymmet och körde lite roddmaskin. Torsdagen började med 8 km morgondistans. 

Skön morgonlöpning. Sen jobb och så iväg igen för att köra brant backe i 20 minuter. Hej igen hästarna. Det syns inte på bilden men jag kan meddela att de här hästarna hade fått fnatt och hoppade runt i hagen. Kanske glädjeskutt då det var en underbar solig dag och blå himmel. Totalt 8 km löpning. 

Sen kom fredagen och idag var det inte längre någon blå himmel och sol utan grå himmel och regn. Jag trotsade regnet och gav mig ut på snabbdistans 8 km samt 2 km nedjogg, 10 km löpning 
Lördag och löpvila. På eftermiddagen åkte jag in till söder för att gå på utbildning för att gå igenom de nya löpklasserna på SATS med Urban Tribes som startar nu i mars. Tyvärr kommer jag inte kunna hålla någon fast klass som jag gjort tidigare då jag har löpuppdrag så gott som varje kväll just nu. Ska försöka hoppa in någon helg bara för att jag tycker det är så roligt. 

Utbildningen fortsatte på Söndag. Idag var vi ute hela dagen och sprang. 

När jag kom hem så var familjen inte hemma så jag passade på att ta ett löppass. 10 km helt underbar löpning. Första rundan i år i T-shirt. Hörs! Hej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: