Skrivet av: Hanna Helsing | februari 18, 2015

Löpgruppen Ekerö Running Club

IMG_1102
När vi flyttade till Ekerö sommaren 2013 så kände jag ingen här. Det jag saknade var någon att springa med. Tanken på att starta en löpgrupp kom ganska snart.

Så träffade jag Sophia tack vare löpningen och hon hade samma dröm som jag, att starta en löpgrupp på Ekerö.

I augusti 2014 startade vi Ekerö Running Club. Med syfte att samla löpare som vill springa med andra, bli starkare, snabbare och få bättre löpteknik, vilket minskar skador och ökar prestationen.

Varje onsdag klockan 19 samlas vi och springer ett kvalitetspass ihop, backe, långa/korta intervaller, fartlek mm. Vi startar varje pass med löpskolning och avslutar med löpstyrka. Passen är tuffa och här får deltagarna ta fram hornen och kämpa.

Det jag älskar med denna löpgrupp är att alla kan vara med, vi har de som springer milen under 38 min, marathon under 3h, ultralöpare och de som är relativt färska som löpare. Det fina är att alla kan vara med i denna löpgrupp. Allt utgår från varje deltagare och deras förutsättningar.

Vi gråter och skrattar ihop. Peppar, pushar och hejar på varandra.

Varje onsdag kommer jag hem från löpträningen med ett brett leende och känner sådan glädje och stolthet över dessa kämpar som ger allt och tar sig igenom den tuffa träningen där jag och Sophia pushar dem ganska hårt. Jag är så glad att få coacha detta gäng.

Ekerö Running club har utvecklats till att bli något mer och är idag Stockholm Nutrition & Running Club. Vi jobbar med ett helhetstänk för att du ska lyckas. Våra kunder är företag, löpgruppen, idrottsklubbar och privatpersoner.

För att vi älskar och har en passion för löpning!

IMG_0397


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: