Skrivet av: Hanna Helsing | februari 15, 2015

Veckosummering

Så var det åter dags att summera min träningsvecka. Jag ska börja skriva ett inlägg till i veckan. Ett inlägg som inte rör min egen träning. Utan inlägg allmänt om träning, kläder, motivation, inspiration mm. Det kommer men för tillfället gör jag bara veckosummering av min egen träning här på bloggen.
Jag tycker det är kul att gå tillbaka och se hur jag tränade för några månader sedan, hur tider förbättras eller hur träningen såg ut vid samma tid för ett eller två år sedan.

Då kör vi. Häng med ni som orkar.

Måndag, jag hann inte med någon träning idag. Åkte iväg tidigt på morgonen för att lämna in bilen på service. Sen bestod dagen av administrationsjobb med Stockholm Running Club.
Sedan fotografering i Märsta. Foto Johan Stegfors.

IMG_0557

IMG_0550

IMG_0549

tisdagen hade jag förmånen att få en heldag med Elliot på hans förskola. Så himla kul att få inblick hur han har det på dagarna.

På kvällen stack jag ut på en kort runda, 8 km. När jag kom hem tränade jag mage och armar.

Onsdagens pass blev intervaller på löpband.
Mötte upp Sophia och vi joggade till gymmet. Jag tänkte köra tre kilometer med fartökning men så lätt skulle jag såklart inte komma undan. Utan det blev 6 km. Värmde upp några kilometer till sen intervaller, 6 st med fartökning. Totalt 12 km löpning.
Efter intervallerna bytte vi om till torra kläder, jag för att gå hem, med Sophia hade andra planer. Än var vi inte klara tydligen. Det var bara att masa sig ut till gymmet igen och köra styrketräning också. Efter det fick jag jogga hem. Det är bra att ha någon att träna med så en inte kan lata sig eller fuska med träningen.

torsdagen tog jag mig till gymmet vid lunch och cyklade 4 mil.

Fredag och jag hade idag förmånen att vara med Melvin en hel dag på hans avdelning. Så himla trevligt.
Det blev ett kvällspass 9 km.

Lördagen blev det backlöpning. Jag körde samma pass som vi körde med Ekerö Running Club på onsdagskvällen. 8 min kort backe med 4 minuters tröskel x 2. Totalt 10 km löpning.

IMG_0558

Söndag träningsvila.
Det blev en heldag med barnens kusiner i Uppsala. Mys pys och mycket skratt och bus.

Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: