Skrivet av: Hanna Helsing | februari 2, 2015

Löser du problem under din löprunda?

Vissa säger att de får massor med saker gjorda under sina löprundor. Att de löser problem och kommer på nya idéer.
Jag tänker nog inte så mycket alls när jag springer, för mig är det mer en meditativ stund och utrensning när jag springer själv. Däremot kan saker och ting klarna efter ett löppass och jag blir väldigt kreativ och motiverad till att utföra stordåd. Kanske inte riktigt stordåd men jag brukar i alla fall få mycket gjort efter ett träningspass.

Min löpvecka har varit helt ok och sett ut såhär.
Måndag, morgonlöpning 11k.

tisdagen vaknade jag med halsont och hosta. Blev livrädd att det var dags att bli sjuk igen. Träningsvila hela dagen.
Natten var hostig men jag vaknade på onsdagen och kände mig betydligt piggare.
Jag och Sophia åkte till Bosön och spenderade en halvdag där. Vi körde 5x400m + 5x200m. Riktigt skönt att springa inomhus på en snabb bana. Det gick dock inte speciellt snabbt för mig men det var ett kul pass.

IMG_0312

IMG_0311
Vi tog en snabbdusch och åt på restaurangen på Bosön. Sen körde jag stegintervaller med ett företag på banan. Det var ett gäng snabba killar som kom och tränade. Vilken fantastisk förmån som anställd att få ett träningspass med coach på lunchtid en dag i veckan. Extra lyx för dessa anställda som blir skjutsade med buss till Bosön och får träna inomhus.

Efter passet filmade jag och Sophia några styrkeövningar som är bra för oss löpare. Vi kommer lägga upp veckans styrkeövning på hemsidan. stockholmrunningclub.se samt på Instagramkontot, Stockholm Running Club

IMG_0315

Torsdag, 24 k löpning. Fick sällskap nästan hela vägen av Sophia. Det är ju så mycket lättare att få till dessa pass med sällskap.

fredagen åkte jag in till stan lite innan jag skulle coacha andra löpare och sprang några kilometer. 7k

Lördag träningsvila.

söndagsmorgonen stack jag ut strax efter kl.7 då jag skulle möta upp adept. Det var inte en människa ute vid den tiden. Jag körde ett backpass med honom och tog sen en egen liten runda. Totalt 15 k.

IMG_0317

IMG_0316

Ha en fin vecka!
Adios!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: