Skrivet av: Hanna Helsing | januari 13, 2015

Icebug

Idag tog jag fram mina Icebugs som jag köpte förra vintern. Vintrarna innan dess har jag aldrig använt dubbar på mina löppass. Utan tyckt att jag klarar mig bra utan. Det har ju då även blivit några vurpor.

Vilken skillnad det är. Icebug har ett fantastiskt bra grepp och jag kan nu springa avslappnat och fort när det är halt ute. Som idag när det var isgata. Jag körde backträning upp för isbelagd trottoar och det funkade toppen. Jag fick en blåsa på lilltån. Minns att jag fick det sist jag använde dem också. Men det är bara att tejpa och köra på med dem imorgon också om inte isen smällt bort.

2015/01/img_0063.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: