Skrivet av: Hanna Helsing | november 2, 2014

Söndagsbackar

Dagens träning blev ett backpass. Det var längesen jag körde backe och det kändes. Sjukt jobbigt och tungt var det.

Jag värmde upp några kilometer sen lite löpskolning och så kort backe i 20 minuter. 30 sekunder upp för den branta backen. Upp och ner, upp och ner. Jag försökte verkligen ge allt men det höll de 7 första backarna sen blev det några lite lugnare och så avslutade jag med tre tuffa där jag gav allt igen.

Sen nedjogg och passet slutade på 11 km löpning.

IMG_1331.PNG

IMG_1330.PNG

Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: