Skrivet av: Hanna Helsing | november 3, 2014

Munsöleden

Idag körde jag mitt träningspass på Munsöleden. Tur att leden är bra markerad då jag har noll lokalsinne.

IMG_1360.PNG

IMG_1361.PNG
Men på något vis kom jag ändå fel när jag vände för att springa tillbaka.

Munsöleden bjuder på det mesta. Fina stigar, smala stigar, lera, sand, grus och framför allt en underbar skog.

IMG_1357.PNG

IMG_1353.PNG

IMG_1355.PNG

IMG_1356.PNG
19 km löpning i skogen. Helt underbart. Vilken energi skogen ger en.

Adjö!


Svar

 1. Hej! Vilka fina och imponerande resultat du gör med förhållandevis kort ”löparkarriär” bakom dig” Som du själv konstaterat är ni ju inte många tjejer som springer maran sub3 även om trenden är uppåtgående men desto roligare att flera av dem som springer på så fin nivå också bloggar och skoj med en ny blogg att följa! Kul att följa dig på Instagram också!

  På lördag går det också en fin mara i Stockholm, Vintermarathon, den är ett par minuter snabbare än Stockholmsbanan faktiskt. Jag tänkte avsluta säsongen där på lördag. Välkommen in på min blogg om du vill, jag har lagt till dig i min lista, det ger nog förhoppningsvis lite fler besökare 🙂

  • Hej Staffan, tack för dina fina ord, det värmer.
   Jag ska gå in och läsa på din blogg. Såg på Instagram att du gjort riktigt bra resultat på både långa och kortare distanser.

   Lycka till på lördag! Jag ska följa dig.

   Vi hörs!
   /Hanna


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: