Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 3, 2014

Helg

Hej på er!
Idag är det fredag. Än är det inte höst! Här hemma tar vi vara på varje solglimt vi kan få. Efter förskolan badade vi nakna i vattenspridaren på baksidan. Lite kallt men ett kort bad fick vi. Och så hittade vi smultron.

IMG_0991.JPG

Men jag ska börja skriva där jag slutade sist.
fredagsmorgonen förra veckan åkte jag och barnen till Linköping för att hälsa på barnens morfar och Inger.
Vi åt gott, gick skogspromenader, spelade fotboll, kollade på kor, grodor och kollade fladdermöss på vinden.

IMG_1008.PNG

IMG_1006.PNG

IMG_1007.PNG
På natten hördes en dörr som smälldes igen gång på gång.
De bor i en gammal herrgård från typ 1700-talet så spöken var något jag började tänka på där på natten. Melvin och Elliot vaknade också av smällarna och Elliot började viska, buuu och vifta ned hans små fingrar framför mitt ansikte. Elliot pekade även mot dörren och sa -titta mamma. Titta på vad undrade jag och tände badrumslampan bara för att. Den fick vara tänd resten av natten.

På morgonen visade det sig att det inte var en spökdörr som smällde utan ett fönster som inte var ordentligt stängt.

Vi kom hem på lördagseftermiddagen. Jag mötte upp Sophia och vi tog en löprunda på 10 km.

söndagen var vi på kalas. Tårta, fiskdamm och lek.

IMG_1009.PNG

Måndag och det blev bara en kort kvällsrunda. 6 km.

tisdagen körde jag och Sophia backe i 25 minuter. Jag började med lång backe men det var alldeles för tungt så jag kortade ner backen så jag kunde köra på lite hårdare. Efter backen körde vi några kilometer tröskel. Tufft och skönt pass.

På kvällen var det dags för ett fartlekspass på söder. Tyvärr mitt sista Tantopass för i år. Tiden räcker inte riktigt till.

IMG_1003.PNG

Onsdagen började med 15 km morgonlöpning med Sophia. Det var en kall morgon.

IMG_0994.PNG

IMG_1002.PNG

Sen var det full fart hela dagen och kvällen.

torsdagen var planen 5 km snabbdistans. Jag sprang med trötta ben. Hade jag inte bestämt att skicka bildbevis till Sophia så hade jag lagt ner efter 4 km. Men nu höll jag ut. Tempot var dock inte riktigt som planerat. 10 km löpning.

IMG_0996.PNG

Nu tar vi helg!
Hej på er.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: