Skrivet av: Hanna Helsing | september 25, 2014

Äntligen ett kvalitetspass

Jag har fortfarande ingen struktur på min träning. Jag har verkligen förstått nu att jag är en person som behöver ett träningsschema för att min träning ska bli av.
Att jobba som jag gjort dessa veckor, ta en runda när tiden faller in, funkar inte för mig. Helt plötsligt finns ingen tid alls och att ge sig ut på tuffa intervaller går bort. De kan vänta tills imorgon.

När jag lägger upp ett träningsschema mot ett mål. Då kör jag. Vilket väder det än är och jag planerar min träning så att den blir av. Tiden kommer inte. Utan tiden tar jag och lägger in i kalendern.
Måndag, löpvila

Dessa fina skor kom på posten från Salming. Tack så mycket! Jag ska testa dem några rundor och sedan berätta vad jag tycker om dem.

IMG_0915.PNG

Tisdag, lunchpass med ett snabbt gäng löpare. Vi körde 15 s intervaller med 15 s vila. Sedan styrketräning.

På kvällen körde jag ett fartlekspass på söder. 9 km löpning . Idag var det riktigt kallt att åka vespa. Speciellt hem på kvällen. Jag trodde mina fingrar skulle förfrysa.

IMG_0916.PNG
Vi fick dock ett fint kvällspass. Fotot tog jag i farten därav lite suddigt.

Onsdag, jag och Sophia åkte in till stan vid lunch och höll en föreläsning om vårt begrepp helhetslöpning och ett löppass med fokus på teknik och fart.
Det var regn i luften men det störde inte oss. Och vilket gäng! Mycket skratt och mycket svett kan summera det lunchpasset.

Sen körde vi som vanligt ett kvällspass med Ekerö Running Club. Deltagarna fick idag välja pass. De som springer Lidingöloppet i helgen och de som ville ta det lite lugnare körde ett pass och övriga körde ett annat. Vi avslutade med styrketräning som också var uppdelat i två grupper. Fokus på höft och coore för Lidingögänget och fokus ben för övriga.

Idag är det torsdag. Jag och Sophia bestämde igår att vi skulle ut och springa ett tröskelpass. Idag öser regnet ner och det är ca 8 grader ute. Kändes inte så lockande att ge sig ut i regnet men det är alltid lättare att vara två. Annars hade jag hoppat passet idag kan jag meddela. Istället för tröskelpass körde vi backe i 25 minuter och avslutade med några kilometer tröskel.
Det var många negativa tankar och ursäkter innan jag stack ut i regnet.

IMG_0914-0.PNG
Men väl ute så var det riktigt skönt att äntligen få ett backpass och kvalitet. Det var en tid sedan.

Till helgen blir det bättre väder och varmare. Håll ut!

Adjö!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: