Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 16, 2014

25 km löpning

Igår fredag mötte jag och Sophia upp Jonas från lokaltidningen Mälarö Tidning, på Träkvista idrottsplats. Han ville intervjua och fota oss inför UltraVasan nästa lördag.

IMG_0542-0.JPG

Idag, lördag var jag ute på mitt sista längre pass innan UltraVasan.
Jag hade inte någon skön känsla i kroppen idag heller. Konstant knip i magen och håll som kom och gick under hela passet. Det är bra att träna att springa med det också. För under tävlingen nästa lördag kommer jag inte stanna för att jag fått håll eller har lite ont. Jag kommer inte sluta springa förens jag kommit i mål.
Dagens pass 25 km löpning.

IMG_0544-0.PNG

Jag önskar alla Midnattsloppet-löpare stort lycka till! Kör hårt och ha kul!

Kraaam!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: