Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 22, 2014

Vilovecka

Den här veckan har jag inte sprungit särskilt mycket. Utan mest fokuserat på mat och vila. Kroppen känns trött även denna vecka. Men det är antagligen en effekt av min löp-nedtrappning. Det har faktiskt känts riktigt jobbigt att inte vara ute och springa så som jag vill och brukar göra.
Jag hoppas verkligen att den tunga känslan i kroppen är borta och att mina ben är fulla med spring imorgon. För då är det dags för UltraVasan!

Jag tänkte riva av lite kort hur min vilovecka sett ut.

Måndagen, var fullbokad med jobb och möten.
På kvällen joggade jag ner till Träkvista idrottsplats för att hämta mitt tävlingslinne. Jag har äntligen gått med i en klubb. Valde att vara gå med i den lokala klubben här på ön, Mälarö SOK.

IMG_0598.PNG
6 lugna transportkilometer och en liten omväg blev dagens löpning.

tisdagen hade jag en löpgrupp som skulle köra fartlekspass. Intervaller mellan 20 sek och 3 min i ca 3:45-4 min/km. Jag valde då att hoppa min egen träning för lite fart fick jag i benen den kvällen. 10 km löpning.
På vägen hem fick jag och vespan stanna för broöppning.

IMG_0577.PNG

Så kom onsdagen och jag hade då tänkt köra ett kort pass på morgonen men jag hoppade det passet då jag skulle träna med en adept på kvällen. Och jag känner mig själv. Jag brukar säga att jag står still men så blir det ju aldrig. Jag värmde upp med Mona sen sprang jag kors och tvärs över fotbollsplanen för att coacha henne.
Totalt 6 km löpning fick jag under kvällen. Det fick räcka för mig.
Jag körde hårt med duktiga Mona som sprang korta intervaller på bana. Hon har satt upp ett bra och tufft mål inför Berlin Marathon om några veckor. Jag vet att hon kommer klara det med den kämparglöden och vilja som hon har.

IMG_0602.PNG

Idag fredag. Tog jag en lätt morgonjogg och la in 6 stegringslopp på 100 meter. 5 km löpning.

IMG_0600.PNG

Nu mot Mora!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: