Skrivet av: Hanna Helsing | maj 4, 2014

Helg

Helgen har varit fin. Vi har köpt nya cyklar och beställt en cykelkärra till barnen. Så nu kan vi göra utflykter med cykel hela familjen och de kan göra mig sällskap på löprundor.

Vi har som vanligt fixat i trädgården. Mina tre killar har klippt gräsmattan. Det blev superfint!

20140504-204730.jpg

Imorse mötte jag upp Sophia och vi sprang ett långpass, 38 km i 4:40 min/km tempo.
Vi sprang in mot stan. Tog en extra sväng vid Lovön. Vid Alvik vände vi tillbaka och sprang mot Ekerö längs vattnet i kuperad terräng. Fin runda som var helt ny för mig. Och fint sällskap av Sophia Sundberg som jag haft lyckan att lära känna.
Det känns lyxigt att ha en granne som gillar att springa mycket och långt, precis som jag. Dessutom är hon väldigt trevlig, sjukt snabb och grym löpare. I juni springer hon Comrades, 87 km. Helt galet!

Det kändes lätt att springa idag och det var himla kul.

Kram på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: