Skrivet av: Hanna Helsing | februari 19, 2014

Onsdag

Igår träffade jag en man som åkte runt och letade efter sin hund. Hans fru hade gått med hunden på morgonen i skogen vid Jungfrusundsåsen när hunden försvann. En brun liten hund. Kommer inte ihåg vilken ras det var.
Imorse tog jag en tur i skogen och tänkte då på Elvis som hunden heter. Undrar om han hittat hem?

Sprang 8 km i ett lugnt tempo. Sen hem och styrketränade, stretchade och gjorde löpskolningsövningar.

20140219-182652.jpg

20140219-182707.jpg
Måndag och tisdag tog jag vila från löpningen då jag haft ont i knät. Har dock gjort styrkeövningar. Efter att ha googlat har jag gett mitt knä diagnosen ”löparknä” då jag har ont på utsidan av knät. Löparknä är tydligen en överbelastningsskada som läks genom vila, balans – och stabilitetsövningar. Något jag slarvat med under en längre tid. Jag har bara kört på med löpningen som är den roliga biten.
Det kändes bra idag. Fick inga känningar i knät så på lunchen fick det bli en till lugn runda på 8 km. Efter 6 km började det göra ont i knät så jag fick sänka farten.

Nu ikväll har jag smort knät med Voltaren. Gjort knäböj på balansbräda och snart blir det TENS och nya avsnitt av House Of Cards.

20140219-194130.jpg

20140219-194144.jpg
Hejhej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: