Skrivet av: Hanna Helsing | februari 16, 2014

Söndag

Igår tog jag vila från träningen. Fick inget tillfälle att sticka ut och var för den delen inte så sugen på att springa ute i regn å rusk.
Vi skulle åka och handla och jag hittar då inte min plånbok. Letade överallt men den var borta. Så jobbigt att behöva fixa nya betalkort, körkort, medlemskort mm. Jag ringde runt till restauranger och affärer jag besökt under torsdagen då jag sist hade plånboken. Men ingen hade fått in den. Jag frågade Melvin om han sett den. Det hade han men sen fick jag inte ur honom något mer. Barnen har tagit plånboken från min väska tidigare men då har det legat kort utspridda i hela huset.
När vi kom hem låg den bara där på golvet i barnens rum. Då visar det sig att det var Melvin som tagit den och gömt den i sitt täcke. Han skulle bara busa lite med sin mamma sa han. Kul bus!

Imorse var jag så jäkla trött. Det var min sovmorgon idag men jag gick upp vid 7 för att äta frukost innan söndagsträningen med TSM. Jag fattade inte hur det skulle gå till att springa idag då jag aldrig skulle orka springa ett varv runt huset just då. Men jag åkte in till stan. Kom sent till träningen och fick springa i 4:10 tempo för att komma ifatt de andra. Sprang och sprang. Vid Grand Hotel kom jag ifatt dem. Då var jag helt slut.
Det kändes inte bra idag. Tänkte bara på hur skönt det skulle vara att sluta springa. Sen började jag få ont i vristen och i knät. Har aldrig haft ont i knät tidigare. Vid 25,5 km gick det inte mer. Jag fick lov att avbryta. Hatar att avbryta ett träningspass! Det var bara 2,5 km kvar men det gjorde för ont. Kunde inte ens lunka fram och fick gå sista biten till Stadion.
Duschade och surade. Åt ett äpple och åkte hem till familjen. Vi lekte favoritleken som just nu är kurragömma. Älskar barnens gömställen, speciellt Elliots. Det är så svårt att hitta dem.

20140216-210519.jpg

Nu soffhäng med TENS och tröstchoklad.

20140216-210740.jpg
Hoppas ni haft en fin helg!
Hejhej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: