Skrivet av: Hanna Helsing | december 19, 2013

Långa intervaller, lätt distans och kladdkaka

Efter lämning av Melvin och föräldrasamtal på förskolan tog jag en rask promenad med Elliot i vagnen. Han somnade nästan genast. Jag gick mot löpbanan för att köra långa intervaller. Det är lätt att springa på bana men trist att bara springa runt runt. En km kan ibland kännas som en evighet.
Jag läste för en tid sedan en blogg som handlade om löpning (såklart). Kommer inte ihåg vad han eller bloggen hette. Hur som, så skrev han om sin träning och hur han två dagar i rad sprungit 30 km på löpbana. Tror det var för att träna psyket eller nått, han var ultralöpare. Helt galet! Jag brukar tröttna efter 10 varv, 4 km.

Här ligger plutten och sover med tummen i munnen.

20131219-224942.jpg
Jag upptäckte den här fantastiska knappen. Så kan jag själv tända upp banan på kvällen. Trevligt!

20131219-225203.jpg

Jag körde uppvärmning 2 km sen sprang jag 2 km intervaller två stycken som båda gick på 8 min. Egentligen skulle det varit tre intervaller men Elliot vaknade precis när jag skulle sticka iväg på min sista. Saved by the Bell och skit också tänkte jag. Skit också att jag inte hann bli klar med min träning men samtidigt var det ganska jobbigt idag och det var skönt att ta sig hem och äta lunch istället. Körde lätt jogg hem med vagnen. Totalt 7,5 km.

Jag kände mig inte riktigt klar med träningen för dagen så det fick bli ett kvällspass också. Det regnade och blåste kraftigt. Jag testade att springa med pannlampa. Det funkade bra!
8 km.

20131219-230010.jpg

20131219-230019.jpg

När jag kom hem körde jag styrketräning.

Efter dusch och annat fix bakade jag en kladdkaka med havssalt. När jag var yngre bakade jag jämt kladdkaka och gick inte upp ett gram. 🙂

20131219-231136.jpg
Hej på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: