Skrivet av: Hanna Helsing | december 26, 2013

2 mil, sjukstuga o jul

I söndags körde jag träning med TSM. Vi sprang först 11 km i lugnt tempo, 4:40/ km på Djurgården för att sedan vända och köra samma väg tillbaka men då öka farten successivt.
Det kändes tungt för mig. De första 11 km kändes som en evighet och jag hoppades på att vi skulle stanna och stretcha och vila lite innan vi vände tillbaka i det högre tempot. Men det gjorde vi såklart inte. När vi hade sprungit ca 15 km och nu var uppe i ett tempo på ca 4:20 började jag få kramper i magen. Vid 17 km vek jag av från gruppen. Då gick det inte längre. Jag varvade istället ner och joggade sakta tillbaka till Stadion, 3 km.
Kände mig så jäkla dålig som inte kunde hålla i 2 km till. Det kan ju bero på att jag var ute kvällen innan. Var på konsert och kom hem kl.2 och gick upp kl.7 på söndagen. Borde nog aldrig åkt in och tränat så tidigt på morgonen men viljan gick före förnuft och trötthet. Totalt 2 mil .

På kvällen hade vi middag här hemma med Peters mamma och man som kommit hit över jul från Skåne och Peters bror med familj.
Jag kände mig trött under kvällen och fick lov att gå och lägga mig ganska tidigt. På natten vaknade jag av fruktansvärda magsmärtor.
Jag sov hela måndagen och halva julafton. Har gått mellan sängen, badrummet och soffan. Nu är jag inne på dag 4 av magsjuka. Nu börjar jag dock bli lite sugen på mat men kan inte riktigt äta.
Sen har Lill plutten blivit febrig. Så nu följs vi åt mellan sängen och soffan.

20131226-123825.jpg

20131226-123834.jpg

20131226-123843.jpg
Vi sover, spelar iPad och kollar film. De andra har varit på bio och på stan och shoppat.

Nu vill jag kunna dricka latte och ta en löprunda! Imorgon kanske!? Jag håller tummarna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: