Skrivet av: Hanna Helsing | december 16, 2013

7 km

Idag stod det vila på träningsschemat. Men jag kände för att ta en lugn, kort runda på kvällen. Benen var lite sega efter gårdagens träningspass. Det kändes som jag lunkade fram och det gick trögt. När jag stannade klockan så hade jag sprungit 7 km i 4:42 tempo.

20131216-222506.jpg
Det var riktigt skönt ute, 7 plusgrader. Jag njuter av att kunna springa på bar asfalt. Det är ju så lätt mot att kämpa i snömodd och is. Löpmässigt är detta väder toppen men samtidigt är det lite trist att det inte finns snö. Den där julstämningen kan inte riktigt infinna sig hos mig i det här vädret.

När jag kom hem körde jag plankan, dag 21, 4:30 min. Den var också tung idag och jag fick kämpa de sista 30 sek. Jag avslutade med lite stretch.

Jag shoppade klart julklappar idag. Det har aldrig hänt tidigare att jag inte varit ute den 23e och ibland även den 24e och panikhandlat. Jag funderar och funderar, någonting borde jag ha glömt? Jag väntar fortfarande på saker jag beställt. Får se om de hinner komma innan jul.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: