Skrivet av: Hanna Helsing | december 15, 2013

Söndagslöpning med Team Stockholm Marathon

Elliot sov dåligt under natten och Melvin ville gå upp 4:30 i morse. Tack och lov tog Peter både nattpasset och morgonpasset. Jag hade ställt klockan på 7 för att gå upp och äta gröt innan träningen med Team Stockholm Marathon. Jag hade sådan fruktansvärd träningsvärk på morgonen från gårdagens styrkeövningar. Kände mig trött och inte riktigt utvilad. Hade funderingar på att köra eget träningspass idag men bestämde mig för att åka in till stan.
Som vanligt var jag lite sen och det fanns inga parkeringar runt Stadion. Jag irrade runt länge med bilen innan jag hittade en lucka en bit bort. Jag fick springa till Stadion där träningen startar. Kom dit 9:55 och kl.10 sticker alla grupper iväg åt varsitt håll. Jag hade för mycket kläder på mig, det var flera plusgrader ute idag. Så jag fick lov att byta kläder och jag var även tvungen att gå på toaletten då jag drack en massa vatten på vägen in till stan. Jag brukar göra det då jag inte tycker om att bära runt på vatten när jag springer. Såklart var det en lång kö till alla toaletter.

3-timmars gruppen hade stuckit iväg när jag kom ut. Jag fick fråga mig fram bland de olika grupperna åt vilket håll de sprungit. Vid Strandvägen kom jag ifatt dem. Mina tre första kilometrar gick i 4:15 fart. Sjukt dålig start på löppasset. Men det var skönt att komma ner på 4:40 fart som då kändes väldigt långsamt.
Det gick bra idag. Jag kände mig tung i kroppen den första milen men sen hade jag gärna ökat på lite med farten. Det är dock meningen att passet ska gå i lugnt tempo men det är svårt att hålla igen när det känns lätt.

Rundan gick idag runt Djurgården. 24 km.

20131215-201433.jpg
När jag kom hem hade min pappa och Inger kommit hem till oss. Melvin och Elliot tyckte det var superskoj att busa med dem och de hade lite dansuppvisning för oss. För några veckor sedan när min mamma och mormor var här då blev det musikkonsert med dem. Melvin på gitarr som han spelade med som en basfiol, stampade i takt med foten och Elliot på harmonika. Mina små spexare!

Jag körde plankan på kvällen, dag 20, 4:30 min.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: