Skrivet av: Hanna Helsing | november 21, 2013

Grått ute, lunchpass och föräldramöte

Idag var det grått och trist ute. Regnet låg i luften med små små droppar som gjorde att en blev jätteblöt men det kändes knappt att det regnade.

Jag har länge funderat på att gå med i någon löparklubb eller starta upp en löpargrupp här på Ekerö. Något jag även skulle vilja ha är en Facebook grupp eller liknande, där löpare här på Ekerö som kan tänka sig sällskap på sitt träningspass kan skriva vad de tänkt träna, när, var, hur långt, i vilket tempo mm. Ska man springa backe eller korta intervaller behöver man inte ens skriva tempo utan då kör var och en i sitt eget tempo och så får man lite heja rop på vägen 🙂 Jag gillar enkelheten med att inte vara uppbokad på en viss dag och tid utan bara kunna haka på något pass som passar en själv just då. Få hjälp att ta i lite extra sista backen eller sista intervallen eller hålla en utmanande hastighet på ett tempopass. Det finns säkert något liknande redan och jag försöker uppfinna hjulet på nytt. Men inget som jag vet om.

Jag körde ett lunchpass på löpbana. 1,5 km dit. 9 km på bana och 1,5 km tillbaka. totalt 12 km

20131121-203654.jpg
Det var blött och kallt men skönt.

20131121-203745.jpg

20131121-203754.jpg

20131121-203804.jpg

20131121-203813.jpg
På kvällen var jag på föräldramöte på Melvins förskola. Det var kul att få höra mer om deras verksamhet och se på bilder på vad de gör om dagarna.


Svar

  1. Hej!
    Jag bor på Ekerö och tänker som du skriver. En FB-grupp el klubb som gör att man kan få lite draghjälp ibland. Jag är på. Jag joggar i tid och otid mest runt Ekerö tätort.

    • Hej Johannes, kul att du är på! Får styra upp en FB-grupp eller liknande. Jag har träffat flera löpare i området som tänker som vi. Som gärna får lite hjälp, pepp och inspiration till löpningen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: