Skrivet av: Hanna Helsing | november 12, 2013

Önskelista

Jag behöver nya löparkläder. Kläder som piggar upp mig i vintermörkret.
Här är några plagg och skor som finns på min önskelista.

Ett par glansiga tights från casall

20131124-082729.jpg
Denna reflexjacka i funktionsmaterial från h&m är ett måste. Jag älskar den och bilar och cyklister kommer älska mig när jag har den på mig ute i mörkret.

20131124-083631.jpg
Djurmönstrad träningsbyxa från Kappahl

20131124-084806.jpg
Jag har aldrig provat löparskor med dubbar men skulle gärna göra det när snön och halkan kommer. Dessa är från Icebugs.

20131124-084937.jpg
Sen vill jag gärna ha ett till par av de här skorna som är de absolut skönaste löparskor jag haft. Asics, gel-hyper33

20131124-084306.jpg
Och dessa skor vill jag testa.
Asics, gel-ds racer 9

20131124-084501.jpg
Igår blev det det löpträning. 9 km. Tog en runda på kvällen. Det var många löpare ute under kvällen mot vad det brukar vara de tider jag tränar. Jag höll på att skrämma skiten ur en tjej som jag svischade förbi. Ska klampa och låta lite i fortsättningen när jag passerar andra löpare.

Idag premiäråkte jag med kollektivtrafiken här på Ekerö. Tog bussen till Brommaplan och vidare med tunnelbanan in till stan. Det gick smidigt! Hela familjen följde med. Jag skulle på möte och hade helt glömt bort att planera min tid. Jag fick sovmorgon till 7 sen var det tempo i 190 för att få på barnen kläder, packa väska och fixa iordning mig själv för att komma iväg, ut i regnet. Jag hann varken äta frukost eller dricka kaffe. Lämnade barnen på Karlavägen hos deras kusin Matilda och sen iväg till Hornstull för att träffa Riksförbundet för svenskjazz. Hoppade över lunchen efter mötet och gick och kikade i nya gallerian vid Hornstull. Hade tänkt passa på att träna men jag hade lite känningar i halsen så jag valde att ta en vilodag idag.

Nu ikväll har jag druckit te med honung, citron och ingefära. Tycker det känns bättre i halsen och jag hoppas att det inte är någon förkylning på gång.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: