Skrivet av: Hanna Helsing | november 10, 2013

Klädförvaring och 10 km

Idag har jag packat upp kartonger med kläder och väskor. Vet inte var jag fick all energi ifrån?
Jag har haft ca 8 kartonger med kläder och väskor som jag inte packat upp då det inte funnits plats för allt. Då kan man ju fråga sig om jag verkligen ska behålla kläder och väskor som jag inte saknat på ca 6 mån. Peter tycker jag har för mycket kläder när garderoberna vi har inte räcker till. Kanske ligger det något i det… Jaja, hur som helst kom Peter på en superbra idé att göra om ett rum som vi hade tänkt ha som vinkällare och även förvaringsutrymme för allt vi syltat och saftat. Jag trodde ju att jag skulle hålla på med sådant när vi flyttade till hus. Men vi orkade inte ens plocka alla vinbär och plommon som kom i somras. Så om vi får för oss att göra plommonsylt eller äppelmos nästa år ska vi nog hitta en plats för de burkarna någon annanstans. Och vinkällaren får också ge vika för mina kläder. Det stod bara några champagneflaskor i detta utrymma och de får stå kvar en stund till, tills vi hittat en bättre lösning. Jag blev grymt sugen på att sätta igång och måla, riva hyllor och åka och handla förvaring. Men Peter hejdade mig. ”Ett rum i taget”. Jag vet att det är klokt. Nu är det gästrummet som är prio ett.
Sen när det är dags för min klädförvaring skulle jag verkligen behöva en inredningsarkitekt som kom med fiffiga idéer till min nya garderob. Nu har jag bara börjat lägga in kläderna provisoriskt för att tömma kartonger. ”Hittade” även ett till litet utrymme under trappen som jag började fylla upp med kläder som jag också vill fixa iordning så småningom.

20131110-210230.jpg

20131110-210242.jpg

20131110-210255.jpg
Jag körde ett löppass på em eller kvällen, det hann bli mörkt innan jag kom iväg. 10 km, 46 min. Lätt som en plätt. Jag tänkte öka på lite då det gick så lätt idag men jag höll igen. Hemma stretchade jag och styrketränade i 20 min.

20131110-214456.jpg
Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: