Skrivet av: Hanna Helsing | november 4, 2013

Mycket nytta och lite löpning

Jag hade vilodag torsdag och fredag förra veckan. Hann tyvärr inte med någon träning men gjorde annat nyttigt och kul i stället. Åkte till min mamma som var barnvakt åt barnen. Jag hann då besikta bilen, träffa en coach, snabbfika hos min mormor och handla vinterkläder till barnen. Fick shoppinghjälp av min fina släkting som är expert på barn, barnkläder och barnvagnar. Ja allt som har med barn att göra och hon är bara 18 år. Jag hann även äta lunch och middag hos mamma. Det var mysigt!

I fredags var det fullt upp hela dagen och på kvällen kom barnens faster och en av kusinerna på middag. De hade med sig deras hund Charlie som vi (eller jag) ville låna över helgen.

På morgonen dagen efter tog jag och Melvin en morgonpromenad med Charlie. Melvin ville visa honom ”Bussparken”

20131104-172831.jpg

20131104-173335.jpg
Peters pappa och fru kom förbi på lunch och på kvällen skulle vi på middag hos barnens kusiner. Peters mamma och hennes man är barnvakt åt barnen då deras föräldrarna är i New York. De sprang Marathon igår. Båda sprang runt 4 h. Det är bra jobbat!
Jag tog på mig löparkläder och skor och sprang dit. Ekerö-Hornstull, 18,5 km. Det blev en skön transportsträcka. Det hann bli mörkt och det var en tjock dimma som låg vid horisonten. Vackert och perfekt väder, svalt och skönt. Peter och barnen tog bilen och de passerade mig vid Alvik. Inne i stan var det svårt att hitta parkering så jag kom bara någon minut efter dem.

20131104-175728.jpg

20131104-175742.jpg

20131104-175757.jpg

Idag sprang jag runt runt runt på löparbanan. E sov i vagnen så jag passade på. 20 varv • 400m = 8 km, 35 min. Det var några killar på fotbollsplanen som spelade fotboll. På mitt sista varv hörde jag hur någon tassade en bit bakom. Jag ökade då farten (såklart). De gav upp… Jag stannade vid vagnen. Drack lite vatten och killarna kom lufsandes. De log och gav mig en high-five när de gick förbi. Jag log tillbaka men vi sa inget tillvarandra. Det räckte med att le.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: