Skrivet av: Hanna Helsing | november 6, 2013

Backe och AW

Jag fick sovmorgon i morse. Det var så skönt. Men jag hade gärna sovit mycket längre än till 7. Var så segstartad på morgonen så jag hann inte duscha och satte på mig löparkläder istället. Vi blev sena till förskolan så jag joggade dit. Det tycker barnen är kul och ropar alltid, fortare, fortare. Lämnade M på förskolan och gick sen hemåt. E somnade efter bara någon minut så jag passade på att köra ett pass. Det blev backträning. Ställde vagnen på mitten av backen och körde upp och ned 20 gånger. Hittade en ny backe som var helt perfekt. 25 sekunder upp och lugn jogg ner.

20131106-222600.jpg
Uppvärmning, 20 min backe och nedjogg. Totalt 8 km.

På kvällen åkte jag in till stan. Mötte upp vänner på Marie Laveau. Vi åt god mat och hade det trevligt. Det var precis vad jag behövde idag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: