Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 6, 2013

9 km lycka

Äntligen är familjen Helsing typ friska. Elliot går på penicillinkur då han har öroninflammation och Melvin börjar återhämta sig från besöket på ögonakuten i torsdags. Han fick en pinne i ögat när vi var i parken och vårdcentralen skickade oss vidare till S:t Eriks ögonsjukhus. Hela familjen är feberfria. Bara lite snörvel kvar men det är helt ok.

Vi har fixat och joxat i huset i helgen och jag tog min första löprunda på nästan två veckor.
Tog det lugnt för att känna efter hur det kändes i kroppen. Jag grät en skvätt när jag började springa. Det var av lycka och glädje att äntligen kunna springa igen och av tacksamhet att min man alltid ställer upp med det som krävs för att jag ska få mina löprundor.

20131006-205357.jpg
Tjoho vad glad jag var efter passet!
Totalt 9 km lycka! Körde i lugn fart, 4:50min/km tempo.
Sen kickade jag och barnen boll på tomten och käkade rabarber.

20131006-211418.jpg
Peter tog en runda med hojen och alla var nöjda och glada.
Vi käkade pizza till middag och nu film och choklad. Å svisch så var den helgen slut.
Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: