Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 2, 2013

Snart så…

snart har jag helt återhämtat mig från förra veckans sjukdom. Är dock inte helt 100. Blir trött av fysisk ansträngning men jag har kunnat jobba. Peter har varit sjuk några dagar och Elliot och Melvin är fortfarande sjuka. Imorgon blir det vårdcentralen med dem om febern inte försvunnit.
Träningen får vänta lite till. Har fortfarande ont i halsen och har väldigt lite ork. Att jag är orkeslös kan ju även bero på att jag varit vaken med en ledsen Elliot fyra nätter i rad nu. Han är helt tröstlös om natten.

Då jag inte kunnat träna på över en vecka har jag istället läst mycket om träning och kollat träningsklipp på nätet. Känner mig helt löpningsbesatt. Jag har även anmält mig till träning med Team Stockholm Marathon från och med 27 oktober fram till Stockholm Marathon i juni 2014. Jag anmälde mig att springa i 3 h gruppen, att klara Maran på 3h.
Åh vad jag längtar efter mina löprundor. Helgen kanske? Då borde jag vara helt återställd.

20131002-193321.jpg

20131003-124006.jpg
”Börja göra det som är nödvändigt, sen kommer du göra det som är möjligt och snart gör du det du trodde var omöjligt. Men allt handlar om att börja!”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: