Skrivet av: Hanna Helsing | september 27, 2013

Sjuk

Jag har blivit sjuk. Jag som ALDRIG är sjuk! Har haft 40 graders feber i två dagar och minsta lilla ansträngning tar kål på mig. Jag har huvudvärken från hell, snuvig och ont i bihålorna. Buhu! Stackars mig!
Det blir inte så mycket lättare att ha en febrig Elliot hemma. Lilla plutten! Han är snuvig och hängig, men tapper och Melvin är ledig från förskolan idag. Jag ligger i sängen, orkar inte sitta upp och de sitter bredvid och spelar spel på IPaden och äter frukt och kanelknäcke i sängen. Undrar vad Peter tycker om det?. Jag ska röja bort bevisen innan han kommer hem.
Det enda jag får i mig är te och vatten.

20130927-145231.jpg
Jag tänker på de som ska springa Lidingöloppet på lördag och de som ska springa Berlin Marathon på söndag. Heja Heja! Berlin Marathon står på min önskelista. Nästa år kanske?

Tänder ljus och dricker en till kopp te.

20130927-150506.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: