Skrivet av: Hanna Helsing | september 23, 2013

Sega ben

När jag hämtade Melvin på förskolan idag frågade en av pedagogerna vad det var för tårta Melvin hade glömt äta? Det satt tydligen djupt i honom att han glömde bort att äta tårta på kalaset i går. Vi får nog lov att ha ett litet barnkalas i oktober när han fyller år så han får äta tårta.

På kvällen stack jag ut och sträckte på benen. 9,5 km, benen var sega och det blåste mycket. Men det var skönt att komma ut. Det var ljust när jag drog iväg men det blev snabbt mörkt. Dags att sätta på sig reflexväst på kvällspassen.

20130923-214950.jpg
Ska nog ta och stretcha idag. Det var längesedan jag gjorde det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: