Skrivet av: Hanna Helsing | september 22, 2013

Mälarömilen

Jag sprang Mälarömilen idag och kom på en andra plats!! Sprang på 42:18 vilket är PB på tävling. Kände mig pigg när jag kom i mål, så jag kan nog få ner tiden lite till. Vågar fortfarande inte riktigt ta ut mig. Började öka sista km. Kunde ha ökat hastigheten betydligt tidigare. Men jag är supernöjd med min insatts.
Fick stå på prispallen, fick prispengar och en flaska cider.
Melvin står i bakgrunden. Han ville också stå på pallen.

20130922-202109.jpg
Sen åkte vi på 3-års kalas. Melvin lekte å lekte och hade inte tid att fika. När det var dags att åka hem kom han på att han inte ätit tårta. På kvällen när han låg i sängen och skulle sova sa han, ”åh nej, jag glömde äta tårta”. Lilleputten!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: