Skrivet av: Hanna Helsing | september 15, 2013

Lite ork, mycket sömn och 21km

Veckan har inte bestått av så mycket träning. Eller inte som planerat i alla fall. Jag har varit så himla trött. Det har dock blivit desto mer jobb och umgåtts med vänner och familj.

På torsdagsmorgonen mötte jag och Elliot upp Maggie. Åt frukost med henne i Vasaparken. Sen hem och jobba. På em tänkte jag köra intervaller på löpbanan vid idrottsplatsen. Planen var att Elliot skulle somna i vagnen när jag tog en rask promenad dit. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Han ville vara vaken och jag hade ingen ork att köra snabba intervaller med barnvagnen. Så jag körde lätt distanslöpning på löpbanan istället. Sprang runt där med vagnen tills det var dags att hämta Melvin på förskolan totalt 8 km.
På kvällen åkte jag hem till min vän Rosie. Vi åt en god middag ihop med hennes man Magnus. Det var trevligt.

På fredagen var Melvins förskola stängd. Vi åkte då till Uppsala och hälsade på min syster och barnens kusiner. Det var skoj och trevligt! På kvällen somnade jag när jag skulle natta barnen. Klockan var nog inte mer än åtta. Jag vaknade någon timme senare, bytte säng och sov vidare.

På lördagen kom Melvins favorittjej Ebba med familj på besök. Jag, Malin och hunden Cleo stack ut på en liten runda. Vi gick lite, joggade lite osv. 6 km. Sen grillmiddag. Vi satt ute. Tänk att det fortfarande går att äta middag ute i mitten på september. Jag älskar det!
Min plan var att ta en kort runda på kvällen men kroppen orkade inte så jag gick och la mig 21:30.

Vaknade 6:30 imorse. Det var min sovmorgon men jag kände mig utvilad så jag gick upp. Nu har jag tagit igen min sömnbrist med råga dessa två nätter. Och kroppen längtade efter ett löppass. Först skulle vi ”bara” klippa häcken. Vi har en hög häck med taggar runt våran 900 kvm tomt. Vilket jobb det blev! Det blev jättefint när det väl, nästan blev klart. Vi har en sida kvar.
Peter var jätteduktig med häcksaxen.

20130915-202517.jpg
Vi åkte till ÅVC med alla grenar och jag blev avsläppt för att få ta en lite längre runda hem. Planen var 17 km men det kändes bra i kroppen så jag bestämde mig för att testa att springa ett halvmarathon. Hade glömt dricka vatten innan jag stack iväg. Drack bara en liten islatte. Vet inte hur jag tänkte men den var god. Jag blev himla törstig och jag hade för mycket kläder på mig. Annars blev det en bra runda. 21km på 1h 39 min.

20130915-203253.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: