Skrivet av: Hanna Helsing | september 11, 2013

Frukost, kvartett och backe

Igår blev det vila från träningen. Det fanns helt enkelt inte tid eller ork för det. Kvällen bestod av jobb jobb, Skypemöte, jobb jobb. Det är mycket Skypemöten nuförtiden, vilket är väldigt underskattat. Det funkar typ alltid klockrent och lätt att hålla presentationer mm.

Imorse efter lämning på förskolan åkte jag och Elliot till Midsommarkransen och åt frukost med vänner. Mina nya löparvänner! 🙂 Vi anmälde oss till tjejmilen 2014, en kvartett.
Jag är så imponerad av dem. Två av dem har nyligen fått barn, två av dem har typ aldrig löptränat och ingen av dem har sprungit något lopp tidigare. Nu har se tagit fram ”kom igång”- träningsprogram och ska sedan fortsätta in på ”klara milen träningsprogram”.
http://iform.se/traning/traningsprogram/lopprogram-spring-5-km_lock

En mil känns nog tufft idag men med lugn kom-igång start. Regelbunden träning. Tydligt mål, att klara milen om ett år och tävla mot sig själv. Så kommer detta gå så jäkla bra! Det ska bli grymt kul!

Jag körde backe på kvällen. 4 km uppvärmning, 3 km backe och 2 km nedjogg. totalt 9 km Sen 20 min styrka när jag kom hem.

20130911-222351.jpg

Det gick bra idag. Drog på en växel till i backen. Helt slut efter halva tiden. Ökade då en växel till de sista backarna. Helt slut! Skönt!

20130911-223625.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: