Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 21, 2013

Sköna dagar

Jag blev väckt av min fina Melvin med frukost på sängen häromdagen. Han dukade upp smörgås, yoghurt och kaffe, direkt från kaffemaskinen. Synd bara att koppen var tom och att det var han som gjorde ljudeffekterna till kaffemaskinen. Smörgåsen var av tyg och yoghurtskålen var tom. Men det var så gulligt när han kom med sin bricka och dukade upp och sa varsågod. Jag blev jätteglad och vi hade en mysig låssasfrukost i sängen.

Här på Ekerö är det fortfarande sommar. I måndags tog vi en promenad efter förskolan och då ville Melvin gå och bada. Jag sa att vi inte hade några badkläder med oss, så det går inte. ”Vi badar nakna”, säger då M. Ja, såklart vi ska bada nakna. Så vi gick ner till stranden och badade. Det var varmt och skönt i Mälaren.
På kvällen tog jag en löprunda på 9 km

Igår var barnens farfar och farmor Bellis på besök. Vi åt middag ute. Det var en skön kväll.

Idag har vi mest hängt ute. Badat i poolen och haft det gött.

20130821-224621.jpg
Jag körde intervaller på 400m-banan på kvällen. Det var full aktivitet på fotbollsplanen och löpbanan. Uppvärmning och sen 1000m x 5, nedjogg som blev längre än planerat då jag sprang lite fel när jag skulle hem. totalt 12km
Det finns så himla många bra löprundor här på Ekerö men jag saknar någon att springa dem med. Saknar rundorna med Sofie, att springa och prata av sig om allt och ingenting.
Vi träffades förra veckan det var trevligt. Så tyckte även Melvin, han har pratat mycket om ”Eba” i veckan som gått.
Här är busungarna som jag fick springa och hämta då de gav sig iväg på egna äventyr.

20130821-231223.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: