Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 17, 2013

Morgonutflykt och kvällsintervaller

Tidig morgon, 5:30. Elliot ville inte sova längre än så. Jag var inte alls färdigsoven men gick upp och höll honom sällskap. Någon halvtimme senare kom även Melvin upp. Han var helt yrvaken och måste ha drömt när han steg upp då han trodde han hade drakvingar eller liknande. Det var gulligt hur som.

Efter frukost åkte vi på utflykt runt Ekerö. Såg många fina platser. Vi avslutade på Juntras Grönt, närodlat, obesprutat och småskaligt med en gullig gårdsbutik med godsaker.

20130817-225123.jpg

Efter lunch fick jag för mig att åka och storhandla. Melvin ville följa med och efter någon sekunds funderande sa jag ja. De tidigare gångerna han följt med och storhandlat har det blivit kaos och tagit typ 4 timmar. Men detta glömde jag tydligen bort idag.
Det blev inte kaos men jag höll på att få psykbryt och ville lägga mig på Coopgolvet och gråta. Tillslut lyckades jag vända min frustration till något positivt och busade och kittlade honom när han började ”bråka”. Det funkade, han blev glad och kom ur sin frustration och vi hade en mysig avslutning i butiken.
Hem och laga thaigryta. Det tog bara typ 3 h i butiken idag.

På kvällen körde jag 200 m intervaller. 40sek * 10 st. Med uppvärmning och nerjogg fick jag ihop 8,7 km

Klockan är nu 23, det är lördag och jag håller på att somna i soffan. Livet som småbarnsförälder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: