Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 4, 2013

Söndag

Igår körde vi en repris från dagen innan, åt frukost och sen promenad i spåret. Skönt att kicka igång dagen så. Det blev även blåbär, hallon och vinbärs plockning på vägen. Sen gick vi ner till stranden och badade.

20130804-222006.jpg
Målade klart hallen på kvällen och packade upp kartonger. Nu börjar det kännas som vi har det under kontroll. Det är dock mycket kvar.

Imorse fixade vi med huset och hoppade promenaden. Tog en tur till Rosenhills café och loppis som jag hört så mycket om.
Vi åkte hem och fortsatte fixa på huset, grillade på kvällen och jag gav mig ut på en runda när barnen lagt sig. Det blev 13 km med en ökning på 2 km efter 8 km. Det var dock svårt att komma upp i fart. Sen 3 km nedjogg.
Körde stretch och styrka när jag kom hem.
Några bilder från rundan.

20130804-222812.jpg

20130804-222829.jpg
…och en på mig när jag kommit hem

20130804-222905.jpg
Idag har jag tänkt mycket på de som kört ultra marathon under dagen. 100 km i dagens värme. Jag är sjukt imponerad. Är faktiskt sugen på att prova. Men hur tränar jag till ett sådant lopp? Känns svårt att klämma in träningspass på 6-7 timmar i ett redan späckat schema. Får nog vänta tills barnen är lite äldre.
Bra jobbat alla ni galningar som sprang! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: