Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 5, 2013

Sovmorgon och torphäng

Vaknade efter 7 idag. Kände mig utvilad för en gångs skull. Melvin hade kommit in och lagt sig mellan oss under natten och låg och myste mellan oss. Elliot var idag den som vaknade först och ville ha välling.

Efter frukost åkte vi på utflykt till Flen och hälsade på vänner på deras torp. Barnen sprang som vanligt nakna i det fina vädret. Vi grillade och åt sallad med egenodlade primörer och plockade hallon till en smulpaj. Allt blir så mycket godare när det är egenodlat och närodlat. Det är något jag längtar efter till nästa år, att odla min egna potatis, sallad, tomat mm.
Flyga drake på ängen

20130805-224744.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: