Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 1, 2013

Lunchgäster, möblering och intervaller

Vi fick lunchbesök av Pia och Mia idag. Det var trevligt. Vi åt paj och sallad. Det blev för ovanligheten inte grill idag. Det var trevligt att ha dem här. Vi kunde sitta ute och äta men sen kom regnet och vi fick gå in. Det drog över lika snabbt som det kom.

Vi möblerade om i barnens lekrum idag. Så de får en liten ”myshörna” med kuddar och böcker. Jag är så sugen på att göra fint i rummet. Sätta upp tavlor, lampor, vimplar, göra en fondvägg. Melvin vill ha ett stort lejon på väggen eller tiger eller leopard eller Blixten mcqueen.
Tyvärr räcker inte tiden till. Nu är det som att vi mest släcker bränder på dagarna. Fixar mat, tvättar, städar, plockar, tar han om barnen. Sen när de somnat kan vi börja fixa, mellan kl. 20-24. Då är det så mycket jag vill göra som jag inte hunnit under dagen. Göra fint i rummen, plocka upp kartonger, sätta upp garderober och plocka in kläder, måla, träna, jobba och bara slappa. Ja ni fattar. För få timmar på dygnet.

Idag blev prion löpning. Sprang till löparbanan. Uppvärmning 2 km. Sen 18•200m på 40-42 sek. Med 30 sek vila mellan varje intervall. Sen 3 km nedjogg med sega ben. totalt 8,6 km Kebabspettet jag åt en timme innan gjorde sig tillkänna under intervallerna men jag körde på ändå och det gick bra.
Vacker himmel när jag är på väg hem.

20130801-215615.jpg
Nu dusch! Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: